Forældregrupper

Lær sammen, gro sammen

At være en del af en forældregruppe og eller mødregruppe giver en unik mulighed for at dele erfaringer og få støtte. Copenhagen Baby tilbyder at komme ud til din forældregruppe, hvor jeg kan dele viden og erfaringer om alt fra ammevejledning til vejledning i babymad og barnets motoriske udvikling. Min tilgang er baseret på høj faglighed og tilpasset jeres behov og ønsker. Forældregrupper er ikke bare en chance for læring, men også for at bygge varige venskaber og støtte hinanden i den nye og spændende tid som forældre.

Young mother with her baby girl at home.

Individuelle behov – Unikke løsninger

Copenhagen Baby tilbyder skræddersyede løsninger, der tager højde for lige netop jeres spørgsmål og udfordringer. Min vejledning er skabt til at matche jeres familiers individuelle behov. Jeg tilpasser mine sessioner til jeres forældregruppe, så de matcher de unikke ønsker og behov, I måtte have. Sammen finder vi frem til de bedste strategier, der gør jeres rejse som forældre så berigende som muligt. Kontakt Copenhagen Baby allerede i dag, og lad os sammen tage det første skridt mod et stærkt forældrefællesskab.

Kontakt Copenhagen Baby i dag

Copenhagen Baby er klar til at hjælpe dig og din forældregruppe.

Lad os sammen skabe en tryg og lærerig start for din familie. Kontakt mig i dag og tag det første skridt mod et berigende forældreskab. 

Privat ammevejledning

Udfyld nedenstående, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.