Ammevejleder i København

Copenhagen Baby hjælper alle der oplever udfordringer med amningen i København.

Din personlige støtte hos Copenhagen Baby

Velkommen til Copenhagen Baby, hvor jeg, som din personlige ammevejleder i København, forstår, at amning er en dybt personlig og unik rejse for hver mor og hendes barn. Jeg er her for at tilbyde dig skræddersyet og omhyggelig støtte, for at sikre, at din ammeoplevelse bliver så positiv og givende som overhovedet muligt. Hos Copenhagen Baby tilbyder jeg hjælp til ammevejledning, ammeforberedelse, søvnvejledning, motorikvejledning, flaskevejledning og vejledning i babymad.

Mother with baby during breastfeeding
Mother breast feeding and hugging her baby
Mother breast feeding and hugging her baby

Min tilgang - Ekspertise møder omsorg

Som din ammevejleder er jeg ikke kun IBCLC Certificeret, men også dybt engageret i at yde omsorgsfuld og empatisk støtte. Jeg tror på vigtigheden af at opbygge et tillidsfuldt forhold til dig, hvilket skaber det bedste fundament for en succesfuld ammeperiode. Hos Copenhagen Baby, er du ikke blot en klient; du er en værdsat del af en større familie.

Har du nogle spørgsmål?

Du er formentlig på vej ind i en ny verden, eller forholds ny i den. 

Det er forventeligt at du har mange spørgsmål, og det kan sagtens være at jeg kan hjælpe med nogle af dine spørgsmål eller bekymringer.

Personlig vejledning på din ammerejse

Jeg forstår, at hver mor og hvert barn er unikke, og derfor tilpasser jeg min vejledning til netop dine behov og ønsker. Fra de allerførste dage efter din babys ankomst og fremad, står jeg klar til at guide dig gennem alle faser af amningen. Jeg tilbyder praktisk vejledning, støtte til ammestillinger, råd om mælkeproduktion og hjælp til eventuelle ammeudfordringer, du måtte støde på.

Young mother with her baby girl at home.

Vælg personlig vejledning hos Copenhagen Baby

Når du vælger mig som din ammevejleder i København gennem Copenhagen Baby, vælger du en partner, der er dedikeret til både din og dit barns velvære. Jeg forpligter mig til at tilbyde dig den mest opdaterede, evidensbaserede vejledning og støtte, der er tilgængelig. Lad mig være din guide og støtte på din ammerejse, så du kan opleve den dybe forbindelse og de mange fordele ved amning med tryghed og tillid.

 

Jeg forstår de udfordringer og glæder, som amning kan medføre. Mit mål er at gøre din ammeoplevelse så berigende og problemfri som mulig. Kontakt mig i dag for at lære mere om, hvordan jeg som din personlige ammevejleder hos Copenhagen Baby kan hjælpe dig på din unikke rejse i moderskabet.

Privat ammevejledning

Udfyld nedenstående, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.